~kisah seorang gadis remaja~

~kisah seorang gadis remaja~

Sunday, 30 December 2012

great, happy and?

hye assalamualaikum..today im gonna speak english cause ==' i have to practise with my english..hey tonight im going to ict .. :O mayby i guess so..well i dont really know what to talk about for today T^T cause im lost for this several day's hermm bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 29 December 2012

3 day's

hye assalamualaikum, hermm aku baru sampai rumah semalam pada pukul 12.30 am perhh bapaklah penat jugak tapi syok gila XD btw hari ni family aku (mak long and paklong) diorang singgah rumah aku ;) nak g jalan beb wehwehweh btw time aku tinggal dekat sana macam2 yang kitorang buat sampai menangis2 wehwehweh tapi kesah apa asalkan best hermm lagi 3 hari dah nak sekolah..hermm tak syoknya.. T^T hope sangat dapat buat the best and yang paling penting dapat banggakan ibu :* ok bye  salam
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 23 December 2012

cuti yang makin porak peranda

hermm hye assalamualaikum :') sorry hari ni sedih sangat bila dengar nenek aku cerita pasal arwah ayah aku -_- erhh sedih gila tau tak dia cakap arwah ayah aku jahat lah semua lah hermm ok2 aku kena balik == nenek aku dah datang cari aku..chioww hermm nanti2 lah cerita tak da mood pulak aku erhh
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 19 December 2012

back to school ==

hye assalamualaikum.. apa khabar semua haha (cakap sesorang ==') btw school almost end.. hermm hari ni dah 20 lagi 14 hari aku akan dengar suara merdu pengetua yang aku sayang :D rindunya nak sekolah..hermm tahun depan aku pmr so..hahahhaha need to get ready..aku tak tau lah dapat post dekat blog ni lagi ke tak sebab no time at all pagi sekolah petang tuiton == hermm ok2 goos night semua have a nice vacation <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 14 December 2012

mimpi indah yang takkan aku lupakan.. :D

hye assalamualaikum ^--^ hermm how was your'll day? hermm hari ni aku mimpi.. :/ aku pon tak pasti macam mana nak terangkan... aku mimpi time tu aku dok sorang2 then tiba2 time  aku tengah mengelamun tetiba ada benda macam asap2 muncul depan aku.. mula2 aku nampak macam cahaya putih sangat then lama sikit aku nampak bentuk orang (lelaki) aku mulalah mengelabah..time2 mengelabah tu aku terdengar dia baca surah something tapi tak jelas sangatlah then tetiba aku boleh nmpak kisah silam aku time kecik2 sampai sekarang :') semuanya time arwah abah aku ada sampailah dia pergi meninggalkan aku..hermm lepastuh aku termimpi aku meminta seorang wanita membantu aku untuk bersolat dengan betul.. dan time tu dia dah nak ajar dah..sekali == aku terjaga sebab mak lang kejutkan aku..haishh. aku hope sangat dapat tahu apa maksud mimpi tu.. :/ bukannya sebab takut ke apa...cuma aku agak keliru dengan mimpi tu..ok bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 12 December 2012

joging time ^_^

hye assalamualaikum.. heheh hari ni hari apa ye..ehehehe gurau je..hermm besok hari khamis haishh.. btw hari ni aku dengan kak lin nak pergi joging..wewewee yeaaahhh seronoknya heheh.. tadi makan pisang so bolehlah turunkan lemak ni siket -_- berat aku dah 50 dah fiuhh berat seyh..hermm apa2 pon im having a nice vacation right now.. :3 ok bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 11 December 2012

THE BEST DAY OF MY LIFE ^_^

hye assalamualaikum.. ^_^ dah berapa harieh aku tak jejak sekolah..lol tak tahulah..and tak nak tahu pon tak penting..hermm hari ni dah masuk 3 hari aku di penang..memang best gila :P rasa macam tak nak pulak aku balik damansara tapi..hahaha kena balik jugak..btw gambar ni time aku kat pesta pulau pinang dengan sedara and kakak aku yang comeell gila XD hahaha nampak tak muka aku tu..haishh muka takut gila seyh..time aku nak pegang kepala burung tu seolah2 dia nak gigit aku..nasib baik aku mengelak..hermm well aku tak tau lah mak dengan kakak shopping apa dekat bangkok -_- hope ada yang ingatkan aku hahahaha ok lah gtg bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 9 December 2012

vacation

hey..assalamualaikum ;) apa khabar semua..hermm hari ni hari ke 2 aku dekat rumah mak lang.. ;) sampai 25 haribulan baru aku balik..tapi kakak dengan ibu pergi bangkok so semoga diorang selamat... hermm gatal badan baru balik dari laut..tapi sumpah best gila.. semalam aku dengan abang sedara aku and kakak aku pergi mengunjugi pesta pulau pinang..hahah aku naik 3 benda yang boleh bawak maut..so baik aku tak payah cerita..hahahaha hermm bosanlah aku tak tau nak tulis apa..maklumlah cerita aku dah berubah so tak tau nak isi apa lagi so bye assalamualaikum..enjoy your freaking holiay bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 20 November 2012

cuti

hye assalamualaikum ^_^ wow dah 2 minggu dah masuk hari ni cuti sekolah.. and i can't wait nak pergi vacation dengan family.. :3 well.. i hope semua akan ada percutian yang menarik ;) kalau ada crita best2 nanti ceritalah kat dayah..just im me at facebook okayh ;) then dayah tulis cerita korang dalam blog  dayah..promise.. ^_^
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 2 November 2012

kecewa..

aku dah koyakknya.. :'D aku hope sangat dia happy gila babi bila aku dah koyak.. :'/ i spend my time just to make it more nice but.. :') hermm takpelah.. hope kau dapat hadia yang lebih bermakna dari apa yang aku bagi
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Happy Birthday DEar!

hye assalamualiku :'D well tommorow birthday NERD hahaha aku nak jahit somthing untuk dia tapi aku tak tau apa ._. aku tahu dia suka kentut tido berdengkur and kuat merajuk je tapi aku tak tau dia paling suka apa :/ sebab dia ada banyak sangat kesukaan.. so aku sudjest beli t-shirt then aku nak jahit nama dia kat baju tu :D hehehe gonna be a long2 day hermm tapi tak pe.. but aku tak tau bile nak bagi dia ._. well kami tengah bergaduh besar gila as u all know..so aku tak tau dia datang sini lagi ke tak :( kalau tak aku bagi kawan dia je lah suruh tolong kirimkan ;) ok bye assalamualikum and selamat hari jadi GILA!!! love u so fucking damn much XD
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

impian yang musnah :'(

hye assalamualaikum..hermm still ingat dekat NERD aku dengan dia dah officialyend rasanyalah.. sebab aku baca tweet dia ..macam tu.. so aku memang sedih tapi salah aku jugak sebab tak percayakan dia..but aku dah  tak tahan asyik kena tibai dengan dia.. hari ni aku call dia.. :') konon nak manja2 lah..aku call sekali dia besarkan suara dia..ok aku terkejut then air mata aku melitik2..aku tanya diri aku..apa yang aku dah buat kat dia.. :') retina aku rosak kena sepak dengan dia..phone aku calar.. :'/ aku sakit and malu... tapi kenapa orang cakap aku kejam.. kenapa? korang tak tau perangai dia korang cakap aku kejam.. dua mem aku dah tengok perangai dia.. diorang saksi aku :') tapi aku tenag sekarang.. cuti ni aku cuba nak tenag dan pudarkan yang lama dan aku cuba nak masuk ke dunia baru..tempat yang aku nak dan aku nak menuju ke cita2 aku...insyaALLAH
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 24 October 2012

exam..exam..exam .._.

hello assalamualikum.. :') lama nya tak tengok blog aku ni..arrr miss u all so much btw sorry tak dapat nak post macam dulu sebab sekarang ni sebok study ye lah exam kan...hermm tolong doakan dayah boleh buat ... :D thank you so much hermmm.. hari ni teman kakak dekat aladdin dia tngah buat exam so alang2 tu online jugaklahkan..hahaha ouh add me at twitter nanti bolehlah nak tweet2 fb pon ada jugak tapi better twitter sebab fb sekarang dah jatuh maruah ._. haishh fb dah jadi bengong.. but nvm tak kesah pon..hermmm next weet exam math and kena buat banyak gila latihan so hope sangat dapat jawab :D AMIN
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 10 October 2012

birthday ibu and kakak

birthday ibu saya dah nak dekat dah..lagy berapa hari je..ok hadiah kad semu dah sedia tapi kak yaya ._. aku tak beli apa2 lagipon kat dia.. erhh macam mana nie.. need somthing.. poket dah lah dah kering..kalaulah aku kerja kan senang sikit.. ._. *buntu
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

for u ^_^

hye assalamualaikum.. ;) haishh dah berhabuk dah blog ni dah bosan dah orang nak baca so tak pe lah today nak post pasal apa eh..ouh dayah ada 1 gambar yang menarik gila dia anigif so bergeraklah and sangat sesuai untuk dia.. see sesuai kan >:)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 16 September 2012

have no more idea ._.

aku dah buntu tak tau nak tulis pasal apa dah ._. tapi aku hope korang tak akan tinggalkan blog aku..yeah memang aku mengaku aku dah tak jenguk blog ku lama lah jugak tak sntuh blog ni sebab terlalu sebok bertwitter.. :D hermm aky pun sekarang jarang online.. biasalah..budak nakal mana boleh online selalu tak diwajibkan pon.. XD ok btw..aku dah tak nak cakap dah pasal NERD sebab dia dengan aku dah macam rengang so aku nak cerita pasal hidup aku sorang je.. :/ boleh kot.. insyaAllah boleh.. :3 ok byebye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 5 September 2012

bila kau tiada

hermm.. bila dia tak de aku mulalah tangkap gambar sana dan sini..hermm no post aku ta tau nak tulis apa sorry no mmood k bye..
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 25 August 2012

kenagan bersama ibu tercinta..♥

hye assalamualaikum ^_^ warhh ni saya nak tunjuk gambar dan kenagan paling terindah dalam seumur hidup saya...pertama kali saya bergambar dengan ibu =') saya suka sangat gambar ni sampaikan terasa macam nak nangis bila tengok banyak2 kali.. tapikan memang best sangat tahun ni raya walaupun kitorang just balik untuk 2 hari hermmm tapi aku dapat merasakan semangat raya tuh..hahah aku cakap dengan orang jangan main merecun tapi hakikatnya aku yang paling banyak main mercun haha ok lah bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

kaulah segalanya!

hye assalamualaikum ^_^ haa kalau saya dah tulis kau lah segalanya ni bukanya bermaksuh pasal pakwe2 ni eh..ni pasal fmily saya..ermm iaitu ibu..dia selalu macam moody je..saya tertanya2 macam mana nak buat dia kurang muddy and happy always tapi saya tak pernah dapat tahu ._. hermmm..btw sekolah dah nak bukak..haishhh tunggu pengetua bagi duit raya je lah nanti XD ahahaha kalau dia nak bagi..saya sayang sekolah saya.. =') walaupun ramai murid yang nakal di dalamnya tapi sekolah saya mempunya sejuta ilmu.. ^_^ jadi saya bangga jadi anak murid sekolah tuh... ^_^ ok bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 17 August 2012

haii.. XD

hye assalamualaikum sebelum aku balik kampung.. aku nak ucapkan selamat hari raya.. maaf zahir dan batin kepada..kedua orang tuaku..kakak aku..and orang2 yang muncul dalam hidup aku yang aku kenal dan tak kenal..selama aku hidup 14 tahun ni.. =') bersyukur hermm dan  kepada pembaca blog aku...jugak aku nak ucapkan selamat hari raya.. :) jangan main merecun ok..nanti tak pasal2 hilang tangan..dah tak boleh nak raya.. :3 *ckap pasal mercun* aku pon nak main mercun tapi main yang tak bahaya punya..bunga apa yang jenis kertas tuh XD hahahaha ok lah bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Monday, 13 August 2012

selamat hari raya ◕‿◕♥

hye peeps..assalamualaikum.. :') dan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin.. saya juga ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua kawan2 ,family dan paling penting.. my reader..dayah bersyukur sangat dapat banyak pelancong menjenguk blog dayah yang tak seberapa ni .. :') ok bye assalamualikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

sakit =')

hye assalamualaikum.. :') yeah seperti biasa aku akan rasa sedih sebab si NERD.. :'( hermm tadi aku saja on balik twitter ingat nak mention nama dia lah nak kata i love u forever sekali :') aku terbaca niyh 
Sape nak aku call ? Mention aku :)
ok aku sabar... x pe lah dia memang ada niat pun kan ok bye assalamualaikum.. 

Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 12 August 2012

thank you

hye assalamualaikum, herm korang..aku x jadi clash dengan NERD sebab tadi dia menagis2 gila2 tau tak..aku pon ada hati perut jugk so aku pon bagilah peluang kat dia untuk berubah..yeah hidup aku x sempurna kalau x de dia..tapi aku happy snagat sebab hari ni aku dapat lolipop :* wohoo dia yang bagi.. :3 meloncat aku bila sampai rumah..hahaha  XD.. yeah aku pon rasa macam kalau aku tinggalkan dia :'( apa yang akan terjadi eh? kbye salam <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 11 August 2012

kenal tak dia?

hey peeps.. siapa yang kenal dia?.. nama dia nur feetri dia orang singapore..same lah as me.. :) well kalau korang ada tengok video dia kat youtube..aku tahu korang akan benci..tapi janganlah benci.. berdosa tau x.. :/ mungkin video dia macam ape je tapi ida pon ada hati dan persaan jugak..aku pon perempuan jugak so aku paham perasaan dia sangat2 bila ramai gila yang buat parody pasal video dia..so aku hope korang pahamlah.. aku bukannya nak sokong dia atau apa..tapi cubalah korang pikir betul2..kecualikalau korang ni dah memang bangang tu x payahah pikir ok bye assalam

◕_◕  


Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

tak susahke?◕‿◕

hai assalamualaikum,.. hermm aku nak tanya korang ni ._. x susah ke kalau nak jaga hubungan sampai mati? sebab aku dengan NERD dah banyak kali gila bergaduh..and aku dah banyak kali terlepas cakap mintak cla*h hermm tapi aku nak cakaplah..aku sayangkan hubunga aku dengan dia..sebab dia lelaki yang banyak paham aku.. dia banyak tolong aku..and dia bf aku yang paling romantic and sweet ..tapi malangnya kalau aku cakap macam ni kat dia..comferm dia x percaya... -_- ok bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Monday, 6 August 2012

hey peeps ;)

hari assalamualaikum, apa khabar semua pembaca blog saya.. ;) sehat .. ouh alhamdulilahlah kalau sehat hermm bosanlah minggu ni..sebab minggu nie exam jerp haishh eh btw aku nak cerita pasal hari ahad hari tuh .. :O korang tau x mak NERD datang sini..perhh ajak aku berbuka dengan diorang..hermm sumpah aku suka gila and aku apriciate sebab diorang ajak aku berbuka sama2..haha ayah dia baik gila..kelakar  je..mak dia cantik kaka dia comel and adik2 dia semua comel2 gila2.. :3 haishh aku jeles gila dengan family dia..happy semacam jerp.. :/ aku nak je jadi family diorang jugak tapi malangnya epic fail XD haha pape pon aku pon happy sebab ada keluarga jugak daripada x de langsung ok bye assalamualaikum.. ;)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 4 August 2012

bagi aku kepercayaan

assalamualaikum.. :/ hey korang ..macam mana kalau aku nak perayakan lelaki balik eh macam dulu @_@ aku suah nak percayakan lelaki aku x tau lah kenapa walaupun aku dah 6 bulan dengan dia tapi aku tetap susah nak percayakan dia..-_- aku ddah naik fedup tau x ..haishh tapi aku harap 1 hari nanti aku akan dapat kepercayaan sepenuhnya sebab aku dah x tahan asyik nak was2 dengan perangai dia.. hermm oklah bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Thursday, 2 August 2012

hye.. =')

hye assalamualaikum.. hermm hari ni aku nak cerita pasal kelas aku ._. hari ni kelas aku jadi huru hara sangat -_- x tau lah nak buat apa dah tapi tadibest sangat sebab belajar dengan cikgu yang x berapa garang hari ni :O fiuhh lega tapi malangnya besok aku ada ujian.. -_- aku x cakap lagy dengan mak aku..ayoyoy to all my reader..pless doa kan saya supaya dapat menjawab soalan peperiksaaan dengan senang amin..ok bye salam
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 31 July 2012

perasan tak?

hye assalamualaikum, :') hai just nak tanya korng perasan tak perangai kawan2 korang...bila kita dah tolong kit dah banyak buat jasa dengan diorang tapi diorang balas dengan menunding jari ke arah kita..wahh hebat2..hermm ok lah sambung besok aku nak kena tido dah ni..esok sekolah -_- homework aku dah siap.. ok bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

memory

hye assalamualaikum.. ^_^ hari ni saya perkenalkan anda kepada mereka dua.. sapa x kenal mereka ni..memang korang dok bawah tempurunglah namanya.. hermm aku just nak cakap yang diorang memang sporting .. and tak sombong so aku tabik dengan diorang dua :)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

oh my..

hye assalamualaikum.. hari ni aku ak ceritakan kisah aku dan dia.. ._. sumpah aku x tau lah apa masaalah dia...dia dah bnyak sangat berubah and yang paling x bestnya..dia dah lain tak macam lelaki yang aku kenal dulu.. -_- susah untuk aku paham dia dengan situasi aku pon yang x berpa nak stabillada setengah orang pikir aku happy 24/7 tapi diorang memang salah...aku hope diorang akan paham dengan perasaan yang aku tengah rasa selama berbulan2 ni.. ='( aku paham dia ada banyak masaalah tapi tolonglah paham jugak aku..sejak kebelakangan ni..dia ah tak berapa nak betul dah..ok lah choww.. ;)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 11 July 2012

my gift from him ~_~

hermm hye assalamualaikum,hemm nampak x shawl tu (abaikan muka aku yang buruk.. ni hadiah daripada orang istimewa dalam hidup saya.. dia bagy shawl ni semperna hari lahir saya..hhoho i like meyh cantik sangat.. :3 thanks awok.. =*
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

i'm back

hey assalamualaikum,sorry sngat2 x updae blog dah lama dah sebab x tau nak tulis apa.. :D btw just nak cakap yang aku dengan NERD dah makin menjadi2..dia baik..hermm hope jodoh aku dengan dialah..tadi aku lawan badminton dengan dia..haishh aku memngang.. XD terer x aku hohohoh (padahal dia yang bagy menan) hemm aku kena selsema..x tau lah sebab apa tapi yan penting..esok ada hoki yeahhhhhhh
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Thursday, 28 June 2012

hye assalamualaikum.. aku just nak cakap -.-' apasal blog aku buruk sangat -..-' aku x tau cam ne nak amik background dahh haishh pape je lah ok bye ;)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

nak tahu x ?

hye assalamualikum.. :'D haishh korang2 nak tau x..hari ni aku happy sangat..sebab si dia niyh memang sayang kat aku gila2..ye aku megaku..aku memang tengah jelous dengan dia..sebab dia -.-' pegi app perempuan..dia cakap dia x nak app perempuan..so sapa x marahkan..haishh tapi aku sabar..selagy aku boleyh bersabar..insyaalah hubungan aku dengan dia akan kekal sampai bile2.. ok bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 23 June 2012

thanks.. :'D

hye assalamualikum, today is my birthday..wahhh ramainya yang wish..ok thank semua yang wish kat aku..dah nak dekat 200 orang dah kat facebook..hermm bte thanks to my family sebab buat suprise party untuk aku malam tadi tepat at 12.00 am...so shock u know haishh bte i love u alll.... <3 muahhhhhhhhhhhh
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 22 June 2012

♥kawan baru a.k.a my new family♥

hye asssalamualaikum,ni lah family aku yang baru..tempat aku mengadu and tempat aku pecahkan perut aku.. XD diorang semua ni otai..semua lawak2 tapi sebenrnye masih ada yang lain tapi aku x de gmbar diorang so nanti aku boh k bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

nadia nazli♥

hye assalamualaikum..ha korang nampak budak perempuan kat atas ni.. :3 ni lah adik angkat NERD yang paling aku percaya sekali...dia ni baik..dah banyak tolong aku walapun dia baru form 1.. XD ok bye asssalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

TO my reader... ♥

hemm hye assalamualaikumm.. :'D just wanna say sorry sangat tapi aku dayah dah jarang nak update blog sebab dalam pikiran ni x tau nak tulis apa..sebab dalam otak ni just ada nama NERD ♥ hahaha ok bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

mr.nerd pinya ;)


Assalamualaikum :)Hafiz sebenarnya tengah bosan sekarang ni . So hafiz buat lah benda alah ni untuk hilangkan bosan .
Hafiz ada satu benda nak tulis .. Benda ni bermula dari 6 Januari 2012 :) Capital H A ADD Hafiz dekat MUKABUKU ni .
Then , kitorang chatting . Seriously , mula2 memang terfikir , nak layan ke tak si Capital H A ni , tapi time tuh tengah bosan . So layan jelah :3 Tapi bila keesokan harinya..Hafiz tersedar bila dia tak online , Hafiz jadi murung -.-' Hafiz tunggu punya tunggu , lama jugak lah.. baru dia online . Hafiz dah tahu masa mula2 kitorang IM ,dia memang suka Hafiz RELATIONSHIP REQUEST :DHafiz cakap dekat dia . "KALAU AWAK TERIMA , ACCEPT LAH REQUEST TUH,TAPI KALAU TAK,BIARKAN JE.TAKYAH LAYAN .. Hafiz tunggu apa keputusan dia . Tiba2 ! Air mata Hafiz mengalir sebab dia terima REQUEST tuh :D Serious suka gila2 Capital H A , mula2 tu sedih jugak sebab duduk jauh kan -.-' Dua bulan pertama tie couple , kitorang tak pernah jumpa langsung :'( Memang dua2 kempunan nak jumpe :P First time kitorang date ialah pada 20 April 2012 Capital H A  DATE dekat BLOK E , Presint 18 , Putrajaya. Hafiz bagi KEYCHAIN BENTUK LOVE dekat dia :) . Tapi time tu kejap je , dua2 tak rela nak balik :'( Tapi tak kesahlah , asalkan dapat jumpa dia DAMANSARA . Cuti minggu pertama , hari ISNIN , Hafiz tak tidur satu hari sebab takut tak bangun . Yelah , first time pergi sorang . Mestilah menggelabah sikit . Bila dah sampai sana , Capital H A 3 seolah-olah macam tak percaya yang Hafiz betul2 depan mata dia . Dia tersenyum je . Dari Hafiz sampai hinggalah Hafiz nak balik . Tapi time Hafiz nak balik , Hafiz nampak mata dia berkaca-kaca :'( Sebab dia taknak Hafiz balik . I'm so sorry Sayang..Then , kalau tak silap hafiz , setiap dua hari hafiz akan datang sana :D Hafiz sanggup datang dari jauh semata-mata untuk dia Capital H A . Bye .. Assalamualaikum :) I love you so much sayang

haaa kalau sudi bacalah kalau x sudi jangan baca..tapi aku rasa ni lah benda paling sweet yang dia prnah tulis <3

Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

edih tapi terpaksa.. :'D

hye assalamualaikum,..hermm hari ni aku letak jawatan daripada jadi seorang pengawas pusat sumber sekolah..ok memang x best tapi ni untuk kebaikkan aku jugakkan..lagipon tahun depan aku nak kena buat pmr..so nevermind..ok bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

what the?!

hye assalamualaikum..nampak gambar2 kat atas niyh.. :D ni lah artist remaja yang paling terkenal pada tahun 202 ni..hermm first2 aku pon x kenal diorang niyh tapi bile seorang kawan aku asyik nyanyi 1 lagu ni..(whats make you beautiful) aku dah jatuh hati dengan lirik lagunya..then x lama kemudia..aku cube carik..carik punya carik sekalai aku jumpa.. :D apa lagy semua aku dengar and semua nya best ..hahaha  ok bye assalamualikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

apalha nasib aku??

aku rasa..mak aku dah x sayangkan aku.. :'(( tangan aku sakit tapi dia buat bodoh je..kalaulah aku mati..aku x tau lah dia perasan ke x.. hermm x pe..aku memang x penting pon..hidup aku hanya mengangu orang lain so its better kalau aku mati dulu... :'D biar semua orang gembira..and aman tampa aku..biar aku terseksa..sakit hati..asalkan korang happykan sumpah sedih..x de sapa yang risau pasal tnagan aku yang bengkak..aku sakit tanganlah gila!! aku nak ubat..kau x paham ke.. :'((
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Thursday, 21 June 2012

menyakiti atau disakiti..

hye asssalamualaikum.,, hari ni aku nak cerita pasal NERD..aku x paham dengan apa yang sebnarnye dia nak..setiap apa yang aku buat semuanya x kena..aku x paham apa maksudnya dengan ayat ni.."Kau cakap diorang datang rumah kau , padahal diorang tak datang pon kan ?
Kau saje2 cakap sebab kau nak tengok dia kan ? Betul tak " betul kau x percaya aku.. ok fine kau tanyalah ain,ekin,sahira tadi diorang ada x kat rumah aku..kalau ada..aku x nak layan kau dah then baru kau tahu bertapa sakitnya hati aku bile kau cakap aku tipu kau..!!! bye asssalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 12 June 2012

kenapa jadi macam ni?

hrmm hai asslamualaikum., kenapa jadi macam ni sekarang ni aku susah gile nak cerita prob aku kat orang..x taulah sebab apa then aku ni asyik bersendirian..and selalu sangat menagis sorang2 aku hope aku dapat berhenti kayh bye asssalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

happy hours

hem hai assalamualaikum.,hermm ok aku memang rasa yang aku dah semakin tua.. T_T ok sedih habis tapi nk buat cam manakn so kenalah terima hakikat yang aku dah tua..hahha lol aku hope aku x kan ada kedut and berjerawat banyak...(amin)... x sanggup derr..aku x nak NERD tengok muke aku yang berjerawat ..and aku mintak maaf kat mak aku yang aku dah bnyak giel buat dose kat dia aku hope dia dapek maafkan aku k bye assalamualaikum.......
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Monday, 11 June 2012

orang terpinggir..~~

hye assalamualaikum,,hermmm y aku nak mengaku somthing aku rasa dalam dua 3 hari ni aku seolah2 dipinggirkan atau aku yang rasa macam tu aku x tau lah tapi aku x sukelahaku nakkawan2 aku balik aku nak semuanya balik and aku x suke hidup terpinggir..aku x selesa.... ok bye assalamualaikum.. :'((
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

mampukah aku?

hye assalamualaikum,hermmm mampuke aku stop nangis ..aku rasa x mampu aku x boleyh nak simpan air mata aku ni selalu so hari ni aku keluarkan semuanya supaya aku x kan berasa sakit dan seniasa sedih.. :')) aku doa2 kau paham hati aku aku nak kau tahu apa yang aku selalu rasa...aku sayang kausangat2 jadi tolonglah paham perasaan aku..ok bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 9 June 2012

haruske?

hye assalamualaikum,hermm hari ni aku x tau nak buat apa...just nak cakap pagi ni aku bangun pukul 5.30pm bangun dari tidur...ok jujur aku penat sebb tu aku tido..haishh btw mana kau NERD.. aku tunggu kau dari tadi tapi kau x muncul2.. kayh bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 8 June 2012

~sakit kepala~

haishhh..sakit kepala aku memikirkan..keputusan ujian pertengahan tahun aku -.-' hasihhh sabor je lah kayh bye 
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

~x percaya~

hai assalamualaikum.. hari ni aku lepak lagy dengan NERD..haishh sumpah best.. :')) ouh yeah.. btw korang tau x..NERD angkat aku tadi.. T_T terkejut beruk aku..ye lah berat aku 49 and berat dia 53..ok dah nak dekat tapi dia boleyh angkat aku..ok dasyat tapikkan.. weeeeeeee best gile pulak..rasa macam kanak2 ribeena aku hope nanti dia angkat aku lagy.. =3 kaybye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Thursday, 7 June 2012

why?

hai assalamualaikum....aku nak tanya kenapa hari ni jadi hari paling bangang dalam sejarah hidup aku...semuanya x menjadi..aku peliklah..okayh dengan adik angkat aku dua2 tengah sedih..dengan si dia pon tengah sedih and dengan aku2 sekali join sedih sebab dah x tau nak buat apa  dah..aku dah x larat nak hidup kalau setiap hari macam ni je
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

~so sweet~

wah hye assalamualaikum, haishh kan sweet kalau ada yang cakap macam ni kat aku..or girl2 lain :') mesti ramai yang trharu..hasihhh k bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

~wah ok bye~

hye assalamualaikum.... -.-' aku bosan x tau nak update ape kat blog ni..ouh yeah.aku nak ucapkan terima kasih kat semua yang dah baca blog aku ni.. ^^ walaupun blog aku membosankan T_T..haihhsssssss ... hari ni aku moody gila..nak tahu kenapa..bacalah twitter aku and followlah kalau sudi =3 wehwehweh.. ::https://twitter.com/#!/NoorCumill kbye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 6 June 2012

~hari bahagian~

haishh hai assalamualaikum,hari ni macam2 berlaku =')) ada happy ada sdedih..hermm yaALLAH aku risaulah kete ayah aku hilang ...sapalah yang jebon sangat pergi curi kete ayah aku..hermm kayh sumpah sedih..tapi nasib baik  hari ni ada NERD yang menemani aku.. :)) best lepak dengan dia..rasa macam mimpi sebab dia kan dok jauh so aku rasa dia memang yang terbaik sebab sanggup datang DAMANSARA just nak jumpa aku..memang best kayh bye ILOVEU SO MUCH NERDkayh bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 5 June 2012

~BOsanN~

hermm hai assalamualaikum, malam ni aku x tau nak update and malam ni aku kecewa gile sebab x dapat nak call ,im and  everything dengan dia =') ok x pe aku tau aku x penting untuk kau tapi atleaset pleass luangkan masa dengan aku.. !! aku rindukkan kau gile2..sayang kite dah lah duduk jauh..aku nak kau ada kat depan aku setiap hari,aku nak dibelai oleh kau,aku nak buat semuanya dengan kau....tapi x pe aku paham kau sebok sangatkan sampai dengan mudah melupakkan aku..ok fine x kesah sayang just nak kau tahu yang aku sayangkan kau sangat2...sampai ke akhir nafasku.. =') kbye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

boleyh ke aku kekal?

hye assalamualaikum..hermm aku ada 1 pertanyaan..boleyh ke aku kekal dengan NERD? korang rasa...hermmm aku memang nak kekal dengan dia sampai bila2 tapi aku risaukan umur yang menghalang aku dengan dia..-.-' aku risaulah kalau nanti bile dia dah habis sekolah dan aku di tingkatan 4 dia akan melupakan aku..haishh sedih bila aku memikirkanye..aku x nak dia terpikat dengan orang lain selain aku...aku x snggup dan aku x rela sebab aku dah sayangkan dia sangat2..yaALLAH kau kekalkanlah hubungan hamba mu ini yaALLAH aku x nak yang lain..kaybye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

hari yang.....?


ouhh, hai assalamualaikum... hermm hari ni aku x tau nak cerita pasal apa..hermm tadi NERD cakap dia nak keluar jap ok aku sedih..aku baru nak manja2 dengn dia tapi..kayh x pe aku paham dia kena teman family dia so aku cakap dengn dia yang aku nak im dengan orang lain tapi tu semua hanya tipu semata2 untuk buat dia cemburu.. :')) ye aku mengaku aku memang suke buat dia cemburu sebab ianya menyeronokkan bukan sebab apa tapi rasa macam dia manja dengan aku bile dia merajuk =3 okbye  aku sayang kau

Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 3 June 2012

hari terbaik

hai assalamualaikum,and selamat pagi =D pagi ni adalah pagi yang paling best dah ari ni akan terjadi sesuatu yang boleyh membuatkan aku gembira..dan itu rahsia..kalau nak tau x payh..bukan hal korang pun aku just nak cakap memang akan jadihari paling best kayh..haishh pagi ni sejuk pulak -.-' so aku nak sambung tido kbye..
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

x mampu menahan air mata

hye assalamualaikum,.. ='( aku x tau kenapa air mata aku ni senang sangat nak mengalir bile mengigatkan kau  NERD aku x tau kenapa..btw aku rindukkan arwah ayah aku.. :')) aku dikatakan seolah2 melupakan arwah ayah aku sedangkan aku setiap malam menagis kerana merindui arwah ayah aku.. :'))) tapi x pe aku paham sebab orang tengok aku happy je and x sedih.kan?bukannya aku x nak sedih tapi aku x nak tunjuk kat orang yang aku sedih.. biarlh aku menangis sorang2 daripada aku menunjukkan air mata aku depan korang semua
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

~:rahsia hati aku:~

hye asalamualaikum, malam2 ni aku saja2 je nakupdate blog hermm..bosan punye pasallah katakan..ermm ok..setiap pasangan mesti nak berakhir dengan kebahagiaankan? hermm sapa x nak aku pon nak =') aku x nak putus asa dah..aku nak tekad untuk setia aku x nak sedih dah..hermmm aku nak bahagia dengan NERD aku x nak bahagia dengan orang lain dah..sebab aku sayang dia sangat2..aku hope sangat korang paham.. aku doa sangat2 aku kahwin dengan kau ye NERD (amin)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

mereka mewarnai hidupku


hye assalamualaikum,nampak gambar2 kat atas ni =') ye mereka semua adalah insan2 yang sentiasa mewarnai hidup aku.... sama ada didalam kesedihan,kegembiraan atau marah sekali pun merekalah yang akan menceriakkan diriku kembali... aku beruntung dapat teman seperti mereka kau mewarnai hidupku kbye assalamualaikum

Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

benda betul

assalamualaikum, hermm nampak gambar dia atas kalau agak2 korang paham maksudnya baguslah :') benda ni selalu jadi dekat aku setiap kali aku dengan dia..orang cakap aku selalu sedih and murung tapi setiap kali aku sedih :'D dia akan menemani aku..dan menggembirakan aku..dia selalu akan memastikan aku akan sentiasa ketawa walaupun lawak2 bodoh je yang ia buat..aku besyukur dapat kau sayang kayh..bye assalamualaikum <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

tangisan dalam kegembiraan

hermm ok hai assalamualaikum =') hari ni aku nak bagitau yang aku mintak maaf sangat2 dekat family NERD kalau aku ada buat problem..aku tau yang aku selalu buat NERD susah aku perasan semua tu..hermm aku x sanggup tengok family dia benci dan menyampah dengan dia and aku lagy sangup kalau family dia benci aku..sebab memang salah aku kayh..aku x kisah kalau family dia nak marah aku sebba ni memang salah aku kan so ok bye assalamualaikum
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

~:berjauhan:~

hermm hai assalamualaikum.. just nak cakap yang aku rasa macam diri aku dah makin berjauhan dengan  kau ..kenape ye? aku x tau kenape tapi ni aku jujur cakap..aku gembira bile kau dapat hidup lama kau balik and aku x kesah kalau kau hidup bahagia dengan keluarga kau sebab tu memang benda yang aku nak....aku nak kau hidup senang dan x hidup susah dengan aku jadi..pilihlah jalan yang betul sebelum terlambat =') and x pe aku rethor kalau kite ditakdir kan untuk berjauhan.. asalkan aku nak kau tahu yang aku sayang dan sentiasa percaya yang kau boleyh maju dalam hidup kau kayh bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 1 June 2012

~:kehidupan seorang gadis remaja:~

haishh hari semakin hari benda jadi x berapa nak betul..aku x paham lah knape tapi memang semuanya jadi tak betull -.-'..aku rasa happy sangat semalam.. ='D and aku hope benda sama yang berlaku semalam akan berlaku semula dan berulang dan berulang dan berulang lagy kayh..aku jujurlah memang susah untuk aku online dan terus connect dengan dia..hermm fon rumah dia pon aku dah jarang call ='( and sebab aku dia skung ada 1 lagy masaalah..ok aku jahat so aku nak hukum diri aku kbye <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

nasih ohh nasib

haishh hari ni apalah nasib aku.. NERD call rumah aku then mak aku pulak yang angkat.. ='/ ok x pe lah just nak cakap hari semakin hari rasa sayang makin tambah kat si dia..hermm x tau knape tapi memang x boleyh nak lepaskan dah sebab aku punye darah dah macam bercantum dengan darah dia haishhh... aku happy sangat semalam NERD dapat turun BANDAR SRI DAMANSARA sebab nak jumpe aku haishhh..sweetnye lh dia aku bertuah dapat dia so aku x nak sia2kan apa yang aku dapat dah lah susah nak dapat lelaki macam dia kat dalam dunia i..hermm mengikut citarasa aku tepat2 gila.. okbye i love u <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 30 May 2012

benda betul -.-'

hermmm hye assalamualaikum..haishh aku rasa benda ni betul .kita x patutu cari gf/bf melalui rupa paras or harta diorang sebab aku rasalah kalau cari yang muke handsome or kaya tapi hati macam taik baik x payahkan so its better kalau cari melalui hati <3 sebab hati lagy mahal and berharga daripada rupa dan harta kbye <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

merinduimu setengah mati

awk saya x bolyh nak jumpa awk selalu..jadi saya x nak awk menangis ..saya x nak awk sedih sebb saya.. :'( kalau awk  sedih saya pon sedih
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 29 May 2012

hari2 cerita sama

hermm hye assalaualaikum.. =') saya nak cerita sikit pasal saya dengan NERD..awk2 saya dah lupekan apa yang awk buat dekat saya and saya harap sangat awk guna peluang yang saya bagi dengan sebaik mungkin sebab awklah lelaki pertama yang senang nak pujuk hati saya ..and saya percayakan awk saya x nak benda buruk terjadi dah diaantara hubungan kita.. ='D saya nak happy dengan awk walaupun kite jauh and susah gile2 nak jumpe tapi awk kna ingat yang hati saya selalu ada dengan awk sayang ..and koramg jangan ingat bile aku sayangkan dia ni aku dah lupekan family and kawan2 yang banyak berjasa..x pernah kayh aku sayang semua sama jerwp tapi sorry NERD saya sayang mak saya lebih dari saya sayang awk..kbye <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

wah x lama lagi

yeahh x sabarnye aku lagi 25 hari.. hari istimewa aku <3 hermm agak2 sapa lah yang tahu kan aku hope ada yang ingat walaupun 1 je dah cukup..aku x kisah  asalkan ada yang ingat ^^ btw hari ni dekat BANDAR SRI DAMANSARA hujan lebat gile so agak sejuklah ..tapi pagi tadi aku sempat menelefon NERD haisshhh sejuk hati aku bile dapat dengar suare dia.. ='( aku x sabar nak tunggu hari esok sebab ada somthing amazing yang akan berlaku so just wait and see nanti hari sabatu aku update pasal apa kayh ^^ bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

kisah aku dan NERD

hermm hari ni dah masuk 3 bulan 4 minggu aku dengan dia bersama.. :')) ye aku mengaku memang selama 3 bulan dan 4 minggu aku mengenali dia memang aku dah sayangkan dia macam suami sendiri dah walaupun banyak perselisihan fahaman diantara aku dan dia tapi just nak bagitau yang aku memang sayangkahn dia buat selama-lamanya.. aku hope sayangat dia yang teraakhir buat aku.. =') bab kata mak aku kalau jodoh x ke mana cinta aku dengan dia tapi masaalahnye.. -.-' aku dengan dia dok jauh sangat ..aku dengn dia baru date 3 kali je.. :')) aku hope sangat 1 hari nanti aku  dapat hidup and pandang muke dia tiap2 hari buat semu sama2 and termasuklah serumah dengn dia hope so <3 <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

ibu ku tercinta

saya sayang ibu saya.. :')) walaupun ia suke marah saya tapi saya tahu kalau dia marah tu mesti sebab dia sayangkan saya... so saya nak bagitau yang saya bersyukur gile sebab dapat dia dalam hidup saya :'))) saya sayang ruhaya binti zakaria
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

hari paling bahagia

hai assalamualaikum :) nak cite sikit ni pasal hari bahagia aku ..hhaah hari isnin hari tu korang nak tau x.. =') NERD datang bandar sri damansara..hermm memang happy gile aku bile dapat tngok muke dia.. :)) dia sanggup datang sini sorang2 just nak jumpe aku punye pasal okayh aku mengaku dia memang baik and sweet <3 <3 haishhh korang doa2 lah aku kekal dengan dia sampai naik pelamin nanti.. aku tampal tiket bas dia dalam journel aku supaya jadi ingatan tarikh hari istimewa aku dengan dia.. aku bahagia kalau dia pon bahagia and aku harap sangat mak aku dpat terima dia seadanya..(amin)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 27 May 2012

saya sayang kakak saya

hye assalamualakum =) ni kakak saya noor hidayah atikah.. dia 18 tahun..hermm susah nak dapat seorang kakak yang baik macam dia niyh so saya bersyukur sangat dapat dia dlam hidup saya ... dia cantik, baik and comel orangnye tapi perangai dia x macam orang dewasa.. :)) dia creative and sporting suke sangat berkawan dengan ramai orang.. ^^ okayh x de pape dah just nak cakap saya rasa teramat bertuah sebab dia hidup dalam dunia niyh..tampa dia saya x bermakna.. (thanks sebab dah jadi kakak yang terbaik buat adik)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 23 May 2012

kisah aku dan dia

hermm hai assalamualaikum.. =') hermm just nak cakap mulai hari ni kisah zaman remajaku ni akan menjadi sebuah kisah aku dengan dia ..:) jadi aku hope sangat korang sudi baca kayh thanks love u so much NERD..nampak gambar kat bawah niyh ^^ aku rindu kenangan aku bersama dia <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 5 May 2012

hafiz punye lamaran.. ^^

video
yaALLAH dia lamar aku :') aku hope aku kekal dengan dia... aku sayang dia sangat2... btw aku jawab yang aku sudi untuk bersama dia untuk selama-lamanya <3 i love u so much sayang
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 1 May 2012

aku x marah kau

hey.awk sayaa x marah awk lah..no excuse saya nak marah awk kayh..hope kau bace niyh..aku saya gile2 dengan kau buat ape aku nak marah kau lah...!!!!!!!!!!!!!!
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 21 April 2012

penat kerana sayang ^_^

yaALLAH aku baru perasan yang 1 hari ni aku x rehat pon.. sebab tngah kusyhuk tunggu dia online fb.. =') sekarang aku nak tido..dia online aku penat sangat.. :'( hidung aku sebenarnye dah berdarah tapi aku x nak cerita dekat dia pasal aku penat nanti dia suh aku tido.. :'( hermm sorry @hafiz syahidan..
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

terima kasih.. ='(

semakin aku sayangkan kau,semakin aku mempercayai kau,kenapa aku rasa macam kekuranggan sesuatu dari kau..aku x tau kenapa..aku x dapat nak baca hati aku sendiri..sedangkan benda ni dah lama terdiam kat dalam diri aku.. :'( aku sedih gile..sebab x dapat nak luahkan perasaan aku yang sebenarnye kat kau...just nak kau tahu 1 je lah..yang aku sayang gila2 kat kau so x payah nak buat aku ni macam permainan kau kayh.. <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 14 April 2012

facebook membunuhku.. =.='

disebabkn facebook..aku dengan dia sering bergaduh (dulu) disebabkan facebook..rasa cemburu aku makin bertambah-tambah....kerana facebook aku jadi ketagih... =..= tapi aku nak cakap terima kasih dekat facebook sebab dah ketemukan aku dengan dia.. yang bernama hafiz syahidan.. :')
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 10 April 2012

adoii.. kekecewaan dalam hidup.. =,='

adoii macam mana nie..nak jumpe dia bapaklah susah..macam mane nak jumpe dia nie..adoiii.. =,=' feduplah aku...
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 8 April 2012

kakak angkat ku.. a.k.a isteri kepada abng angkatku..

inilah kakak angkat kesayanganku.. :3 hew3..cungg kan..bhehehe love u sistar.. ;)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

perasaan yang sebenar.. =,='

weh,asal ada gambar dia kat blog pompuan lain ..memang nak mampos betullah dengan aku..sukelah kau amik gmbar balak orng... =,='...aku memang suke pon orng lain amik gambar dia... :'(apelah nasib aku nie...
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 7 April 2012

saat ku lihat dirimu.. *_*

saat ku lihat dirimu,
ku lihat kesucianmu,keindahanmu dan semerbak harum hatimu.aku mengharapkanmu untuk selal berada di sisiku,1 malam yang berlalu , x akan pernah kembali waktu yang terlewati,membuatku mengerti bahawa aku selalu mencintaiimu..kemurniaan hatimu,kesucian batinmu,keindahan matamu..tak terlukis olehkata-kata..sungguh indah dirimu..bagaikan bidadari turun dari syurga yang cantik dan suci. satu yang ingin ku katakan..aku selalu mencintaiimu sekarang,esok mahupun hari-hari yang akan datang...
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Friday, 23 March 2012

rasa bersalah

awk maafkan saya sebab suke buat awk menangis dan selalu sedih..saya memang jahat,pentingkan diri sendiri... dah lah saya ni kuat sangat cemburu.. asyhik buat awk rase berslah j.. saya sayang awk sangat-sangat..saya x nak tnggalkan awk.. dlam hati hanya ada awk sorang je..and maafkan saya sbb dah buat awk moody sampai kat sekolah and aku terima kasih banyak 2 kat aisyah hanim and daniel rais sebb dah tolong buatkan dia ceria sepanjang mase..just 1 je dayah nak cakap.. dayah ni memang perempuan x gune..tu je.. k bye assalamualaikum.. =,='


Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 10 March 2012

rasa cemburuku terhadapmu.. -_________-

awk saya cemburukan awk.. tpy kenapa sedangkan benda tu dah lame..saya cemburu bile membace meses2 di facebook awk bersamenye walaupun korang hanyalah adik beradik angkat.. tpy hati ni rasa panas je.. erhh mungkin saya ni saiko kot.. saya jahat..saya jahanam..agak2 kalau saya mati semua gembira danbersorak atas kematiaan saya kan..semoga awk dan dia happy kalau saya mati lagy cepat lagy bagus kan..... saya doaakan kebahagiaan awk denngan dia.... erhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....... ini mungkin ucapan aku bila nak tinggalkan dirimu.. -_____________-- i hate my life... zZzZzZzZZZ
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 21 February 2012

my beautiful cat chiechi

hai assalamualaikum...hari ni dayah nak memperkenalkan kuching dayah pada semua kawan-kawan dayah... name dia chieci..dia umo baru 4 bulan..dia ni garang maklumlah russian bluelah katakan..hahaha.. tapi dia sangat playfull comelkan dia.. >_<


Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Monday, 20 February 2012

kejadian yang amat memalukan terjadi ke atas diriku hari ini.. -_-



hye assalamualaikum ,hermm..hai kawan-kawan..dayah hari ni kena diri kat belakang kelas sebab x hantar buku and x bawak buku teks.. sedihh gile.. tapi x pe memang salah dayah pon kan.. >_< maafkan saya cikgu sebab x bawak dan x hantar buku kat cikgu saya harap cikgu dapat maafkan saya.. (^_^)







Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

hermm..hai assalamualaikum..semua kawan-kawan dayah..sehat..dayah just nak cakap terime kasih banyak2 dekat akak miura hiroshi sebab dah banyak bantu dayah edit2 blog nie.. and it so beautifull i love it thanks..sis.. >_< 

Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 18 February 2012

my boyfriend


nampak si dia dia atas hermm dia ni lah mamat yang aku kenal pada 7 febuary 2012 :)) comellkan dia..ye aku tau dia comel sebab dia dah jadi milik aku.. ^^..hermm kami start couple pada 8 febuary 2012..hermm ok aku sayang budak ni so -.-' jangan berani nak kacau dia kalau agak2 nak hidup lagylah kaybye

Suka Entry Dayah ? Like la ^___^