~kisah seorang gadis remaja~

~kisah seorang gadis remaja~

Wednesday, 30 May 2012

benda betul -.-'

hermmm hye assalamualaikum..haishh aku rasa benda ni betul .kita x patutu cari gf/bf melalui rupa paras or harta diorang sebab aku rasalah kalau cari yang muke handsome or kaya tapi hati macam taik baik x payahkan so its better kalau cari melalui hati <3 sebab hati lagy mahal and berharga daripada rupa dan harta kbye <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

merinduimu setengah mati

awk saya x bolyh nak jumpa awk selalu..jadi saya x nak awk menangis ..saya x nak awk sedih sebb saya.. :'( kalau awk  sedih saya pon sedih
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 29 May 2012

hari2 cerita sama

hermm hye assalaualaikum.. =') saya nak cerita sikit pasal saya dengan NERD..awk2 saya dah lupekan apa yang awk buat dekat saya and saya harap sangat awk guna peluang yang saya bagi dengan sebaik mungkin sebab awklah lelaki pertama yang senang nak pujuk hati saya ..and saya percayakan awk saya x nak benda buruk terjadi dah diaantara hubungan kita.. ='D saya nak happy dengan awk walaupun kite jauh and susah gile2 nak jumpe tapi awk kna ingat yang hati saya selalu ada dengan awk sayang ..and koramg jangan ingat bile aku sayangkan dia ni aku dah lupekan family and kawan2 yang banyak berjasa..x pernah kayh aku sayang semua sama jerwp tapi sorry NERD saya sayang mak saya lebih dari saya sayang awk..kbye <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

wah x lama lagi

yeahh x sabarnye aku lagi 25 hari.. hari istimewa aku <3 hermm agak2 sapa lah yang tahu kan aku hope ada yang ingat walaupun 1 je dah cukup..aku x kisah  asalkan ada yang ingat ^^ btw hari ni dekat BANDAR SRI DAMANSARA hujan lebat gile so agak sejuklah ..tapi pagi tadi aku sempat menelefon NERD haisshhh sejuk hati aku bile dapat dengar suare dia.. ='( aku x sabar nak tunggu hari esok sebab ada somthing amazing yang akan berlaku so just wait and see nanti hari sabatu aku update pasal apa kayh ^^ bye
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

kisah aku dan NERD

hermm hari ni dah masuk 3 bulan 4 minggu aku dengan dia bersama.. :')) ye aku mengaku memang selama 3 bulan dan 4 minggu aku mengenali dia memang aku dah sayangkan dia macam suami sendiri dah walaupun banyak perselisihan fahaman diantara aku dan dia tapi just nak bagitau yang aku memang sayangkahn dia buat selama-lamanya.. aku hope sayangat dia yang teraakhir buat aku.. =') bab kata mak aku kalau jodoh x ke mana cinta aku dengan dia tapi masaalahnye.. -.-' aku dengan dia dok jauh sangat ..aku dengn dia baru date 3 kali je.. :')) aku hope sangat 1 hari nanti aku  dapat hidup and pandang muke dia tiap2 hari buat semu sama2 and termasuklah serumah dengn dia hope so <3 <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

ibu ku tercinta

saya sayang ibu saya.. :')) walaupun ia suke marah saya tapi saya tahu kalau dia marah tu mesti sebab dia sayangkan saya... so saya nak bagitau yang saya bersyukur gile sebab dapat dia dalam hidup saya :'))) saya sayang ruhaya binti zakaria
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

hari paling bahagia

hai assalamualaikum :) nak cite sikit ni pasal hari bahagia aku ..hhaah hari isnin hari tu korang nak tau x.. =') NERD datang bandar sri damansara..hermm memang happy gile aku bile dapat tngok muke dia.. :)) dia sanggup datang sini sorang2 just nak jumpe aku punye pasal okayh aku mengaku dia memang baik and sweet <3 <3 haishhh korang doa2 lah aku kekal dengan dia sampai naik pelamin nanti.. aku tampal tiket bas dia dalam journel aku supaya jadi ingatan tarikh hari istimewa aku dengan dia.. aku bahagia kalau dia pon bahagia and aku harap sangat mak aku dpat terima dia seadanya..(amin)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Sunday, 27 May 2012

saya sayang kakak saya

hye assalamualakum =) ni kakak saya noor hidayah atikah.. dia 18 tahun..hermm susah nak dapat seorang kakak yang baik macam dia niyh so saya bersyukur sangat dapat dia dlam hidup saya ... dia cantik, baik and comel orangnye tapi perangai dia x macam orang dewasa.. :)) dia creative and sporting suke sangat berkawan dengan ramai orang.. ^^ okayh x de pape dah just nak cakap saya rasa teramat bertuah sebab dia hidup dalam dunia niyh..tampa dia saya x bermakna.. (thanks sebab dah jadi kakak yang terbaik buat adik)
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Wednesday, 23 May 2012

kisah aku dan dia

hermm hai assalamualaikum.. =') hermm just nak cakap mulai hari ni kisah zaman remajaku ni akan menjadi sebuah kisah aku dengan dia ..:) jadi aku hope sangat korang sudi baca kayh thanks love u so much NERD..nampak gambar kat bawah niyh ^^ aku rindu kenangan aku bersama dia <3
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Saturday, 5 May 2012

hafiz punye lamaran.. ^^

video
yaALLAH dia lamar aku :') aku hope aku kekal dengan dia... aku sayang dia sangat2... btw aku jawab yang aku sudi untuk bersama dia untuk selama-lamanya <3 i love u so much sayang
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^

Tuesday, 1 May 2012

aku x marah kau

hey.awk sayaa x marah awk lah..no excuse saya nak marah awk kayh..hope kau bace niyh..aku saya gile2 dengan kau buat ape aku nak marah kau lah...!!!!!!!!!!!!!!
Suka Entry Dayah ? Like la ^___^